Wie zijn wij?

Osteopathie Centrum Zoetermeer is gelegen aan de rand van Rokkeveen te Zoetermeer. Er zijn momenteel 2 osteopaten werkzaam:

• Ralph van Lieshout DO-mro
• Jeroen Kop DO-mro

Beide osteopaten hebben een fulltime opleiding gevolgd aan de International Academy of Osteopathy te Gent. Ook zijn zij afgestudeerd fysiotherapeut en volgen zij regelmatig cursussen en seminars om hun kennis te optimaliseren en up to date te houden.

Jeroen Kop

Jeroen is in 2008 afgestudeerd als osteopaat (D.O.) aan de International Academy of Osteopathie (I.A.O.) te Gent en heeft tevens zijn Bachelor of Science With Honours in Osteopathy aan de University of Wales behaald. De basis van Jeroen zijn opleiding ligt in de fysiotherapie, in 2005 behaalde hij zijn diploma aan de Internationale Academie voor Fysiotherapie Thim van der Laan te Utrecht. Tijdens de afstudeerstages van de fysiotherapie kwam Jeroen voor het eerst in aanraking met osteopathie waardoor hij direct geïnteresseerd raakte in de behandelfilosofie van de osteopathie. Het zien van een mens als één geheel en op zoek gaan naar de oorzaak van de klacht en niet alleen de symptomen bestrijden spraken hem direct aan.
Jeroen volgt tevens regelmatig postgraduaat cursussen en opleidingen om zijn kennis up te date te houden en verder uit te breiden. Zo is Jeroen gediplomeerd kinderosteopaat en heeft hij de cursus osteopathie bij sporters gevolgd.

Ralph van Lieshout

Ralph is in 2007 afgestudeerd aan de Internationale Academy of Osteopathie (I.A.O.) te Gent. De basis van Ralph zijn opleiding ligt in de fysiotherapie alwaar hij zijn diploma in 2003 behaalde aan de Internationale Academie voor Fysiotherapie Thim van der Laan te Utrecht. Vervolgens heeft hij als onderdeel van de opleiding gezondheidswetenschappen aan de Universiteit van Utrecht meegewerkt aan het wereldwijd grootste onderzoek naar Whiplash problematiek. De affiniteit met osteopathie is geleidelijk in de loop der jaren ontstaan vanuit het verlangen meer voor zijn patiënten te kunnen betekenen. Osteopathie is voor Ralph, na jarenlange ervaring met het behandelen van patiënten, de manier om mensen met klachten zo goed en effectief mogelijk te kunnen helpen. Om zijn kennis up to date te houden en daarmee zichzelf te blijven ontwikkelen, volgt Ralph vanuit zijn wetenschappelijke achtergrond de laatste onderzoeken met betrekking tot therapieën, technieken, methodes en gezondheidszorg in het algemeen. Natuurlijk worden er regelmatig postgraduaat cursussen gevolgd om de kennis en kunde binnen de osteopathie up to date te houden en daarmee te voldoen aan de eisen van de beroepsvereniging. Ralph heeft een dusdanig brede achtergrond en interesse, dat iedere patiënt bij hem op de goede plaats is, of dit nu volwassenen, kinderen ouderen of sporters zijn. Met name in zeer gecompliceerde problemen vindt Ralph zijn uitdaging.

Ze zijn beiden zeer kundig en gaan respectvol om met zowel jong als oud
Mevr. Sylvia

Contact

Osteopathiecentrum Zoetermeer
Blauw-roodlaan 92
2718 SJ Zoetermeer

079-3620934 info@osteopathiecentrumzoetermeer.nl

» Routeplanner
» Afspraak maken