Tarieven & vergoedingen

1e consult volwassenen: € 95,-
Een 1e consult bestaat uit een intake gesprek, volledig osteopathisch onderzoek en een eerste behandeling. De duur van het consult is circa 60 minuten.

1e consult baby’s (tot 12 maanden): € 75,-
Een 1e consult bestaat uit een intake gesprek, volledig osteopathisch onderzoek en een eerste behandeling. De duur van het consult is circa 45 minuten.

Vervolgbehandeling volwassenen en baby’s: € 75,-
De duur van een vervolgconsult is circa 45 minuten.

Kort consult: € 40,-
In sommige gevallen is een kort consult voldoende om uw klacht te behandelen. Dit wordt vooraf door uw osteopaat met u besproken. De duur van een kort consult is circa 20 minuten.

U dient na afloop van de behandeling het verschuldigde bedrag te voldoen. U kunt contant betalen of pinnen. Alle osteopaten bij Osteopathie Centrum Zoetermeer zijn erkend en geregistreerd bij het Nederlandse Register voor Osteopathie (NRO). Om geregistreerd te kunnen zijn, dien je de beschermde titel van “Osteopaat DO – MRO®” te dragen.

Omdat alle osteopaten geregistreerd zijn heeft u recht op vergoeding bij alle ziektekostenverzekeraars! Echter de hoogte van de vergoedingen kunnen per maatschappij, maar ook per polis verschillen! We raden u aan, voordat u een afspraak maakt, eerst de polis van uw ziektekostenverzekering te raadplegen in hoeverre osteopathie vergoed wordt.

Via de website van de beroepsvereniging (NVO), kunt u meer informatie krijgen inzake de vergoedingen. Via onderstaande link wordt u automatisch naar de juiste pagina verwezen:

Vergoedingen Osteopathie 2017

Osteopathie Centrum Zoetermeer en de NVO zijn niet verantwoordelijk voor afwijkende informatie. De kosten van behandeling voor minderjarigen worden in rekening gebracht aan de wettelijk vertegenwoordigers. Osteopathie Centrum Zoetermeer berekent de tarieven voor consult en behandeling aan de hand van de daarvoor door de NVO vastgestelde richtlijnen. Afspraken worden genoteerd op de daartoe bestemde afsprakenkaart. Afspraken die niet worden nagekomen door de patiënt, dienen uiterlijk 24 uur voor aanvang van de behandeling te worden geannuleerd. Zo niet dan zijn wij genoodzaakt de gemaakte kosten in rekening te brengen.

positieve ervaringen met de osteopaat, met beide kinderen en ikzelf ga ook
Mevr. Munt

Contact

Osteopathiecentrum Zoetermeer
Blauw-roodlaan 92
2718 SJ Zoetermeer

079-3620934 info@osteopathiecentrumzoetermeer.nl

» Routeplanner
» Afspraak maken